Corrosafe

Säilytä aseesi turvallisesti ja laillisesti.

Kun säilytät aseesi 4 mm vahvasta teräksestä tehdyssä Corrosafe-asekaapissa, ne eivät helposti joudu vääriin käsiin. Corrosafe-asekaappi täyttää tiukan SS3492- standardin, joka vastaa Suomessa käytössä oleva SFS 5870-standardia.Vuonna 2001 annetun asetuksen mukaan aseet on säilytettävä tämän tasoisessa lukitussa turvakaapissa, jos säilytettävänä on yksikin ERVA-ase (erittäin varaallinen ampuma-ase) tai yhteensä yli viisi pistoolia, revolveria, itselataavaa kivääriä tai "muuta ampuma-asetta". Corrosafe-asekaapit täytt[/span4]ävät myös tavallisille aseiille mahdollisesti tulevat tiukentuvat säännökset.

Corrosafe-asekaappin hankinta on hyvä ratkaisu tämän päivän, ja myös tulevaisuuden vaatimusten ja turvallisen aseiden säilyttämisen varalle. Tutustu rajuun murtautumistestivideoon sivun alareunassa.

Corrosafe- asekaappi on myös kassakaappi. Pieninkin painaa 125 kg. Avainten säilyttämisestä, tai joutumisesta vääriin käsiin ei tarvitse huolehtia kun valitset koodilukollisen mallin. Pientavarat ja panokset saa säilytettyä ylähyllyllä sekä ovessa olevissa säilytyslokeroissa. Pohjassa on pehmuste joka suojaa aseiden periä naarmuuntumiselta. Corrosafe-asekaappi on luotettava säilö myös muille kodin ja toimiston arvotavaroille. Mikäli kaapissa säilytetään esimerkiksi yrityksen asiakirjoja, on hankinta yrityksen verotuksessa vähennyskelpoinen.
[/span10]