Corrotech Oy Ab

 

Corrotech on luotettava teräsosaamisen alihankintakumppani Suomessa ja Skandinaviassa

Corrotech on teräksen ja metallin moniosaamisyritys. Teemme monipuolisia alihankintapalveluita teollisuudelle. Esimerkiksi konepajapalvelut, märkämaalaus, kaksoisjulkisivut, laserleikkaus, plasmaleikkaus, särmäys, pulverimaalaus, 3-D suunnittelu.

Tuotanto tehdään robotiikkaa ja nykyaikaisimpia digitaalisia laitteistoja hyväksikäyttäen unohtamatta sekä käsityönä että koneellisesti tapahtuvaa viimeistelyä ja laaduntarkkailua.

Perämerenkaaren teollisuuskeskittymä molemmin Suomen ja Ruotsin rajaa tarjoaa hyvän kotikentän tuotekehitykselle ja yhteistyölle maailman suurimpien teollisuusyksiköiden kanssa. Tuotantoa tehdään kuitenkin koko Suomeen ja Skandinaviaan. Keskeisiä arvoja työssä ovat asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niiden tyydyttäminen.

Konepajamme ja pintakäsittelymme tuotannolle on myönnetty CE-merkintäoikeus standardin EN 1090-1 mukaan.

CE-merkintäoikeus kattaa kantavat hitsatut teräsrakenteet EN 1090-2 mukaisesti toteutusluokissa EXC1, EXC2 ja EXC3.

Toimipisteet sijaitsevat Torniossa Suomessa ja Haaparannalla Ruotsin puolella. Viimeaikaisista projekteja ovat mm. Suomessa pisaraerotin Outokumpu oy:lle Torniossa ja Norjassa kulkusilta Tromssan yliopistolliseen sairaalaan. Lisää refefenssejä löytyy täältä.

Leikkausta teemme sekä laserilla, että plasmaleikkurilla. Laserilla leikkaamme pääasiallisesti paksuudet välillä 0,5-15mm ja plasmaleikkurilla levyt paksuusalueella 20-50mm. Leikkaamme kuitenkin myös ohuempia levyjä plasmalla, jos osat ovat liian suuria laseriin.

Laserleikkauksessa Käytössämme on laserleikkuri Trumpf 3050 5kW (CO2) joka on varustettu putkilaserilla sekä liftmaster lastaus- ja purkuautomatiikalla.

Plasmalaeikkuri (Microstep MG vm. 2012) puolestaan on varustettu pora/kierteytys yksiköllä sekä viisteleikkauspäällä, näiden lisävarusteiden avulla voimme toimittaa asiakkaalle valmiit leikkeet ilman kalliita koneistuskustannuksia. Asiakkaalla säästyy aikaa ja rahaa ilman turhia välikäsiä.

3D-suunnittelun avulla voimme toteuttaa asiakkaalle valmiin tuotteen pelkästä ideasta tai paperiluonnoksesta. Kumppanuus Corrotechin kanssa säästää asiakkaan aikaa olennaiseen, eli tuotteen kehittämiseen ja myyntiin ja teknologinen toteus jää Corrotechin harteille. 

Ostoskori
×

Hei!

Tervetuloa keskustelemaan Corrotechin asiantuntijoiden kanssa!

×