Corrosafe® -turvakaapit

Koko perheen turvakaappi

Jokaisessa kodissa on sellaista jonka ei toivoisi joutuvan asiattomiin käsiin. Ampuma-aseiden turvallisesta säilyttämisestä on laissa tiukat vaatimukset. Jo nyt vaaditaan että tietyt, erityisen vaaralliset, aseet on säilytettävä laatuluokitetussa asekaapissa.

Taso on määritelty suomalaisessa standardissa SFS5870 jonka ruotsalainen vastaava standardi SS3492 on myös hyväksytty. Parasta aikaa eduskunnassa on lakiesitys joka velvoittaisi voimaan tullessaan kaikki enemmän kuin viisi asetta omistavaa hankkimaan SFS5870 laatuluokituksen mukaisen asekaapin. Hankkiessasi Corrosafe-asekaapin voit olla varma, että täytät tämän ja huomispäivän vaatimukset- ja vielä tyylikkäästi.

Enemmän kuin asekaappi

Corrosafen- turvakaapissa on turvallista säilyttää aseiden ja patruunoiden lisäksi muita kodin tavaroita. Esimerkiksi vaaralliset lääkkeet, myrkylliset aineet, arvoesineet kuten korut ja kalliit esineet sekä erilaiset arvopaperit. Corrosafe-kaappien uudet värit tekevät siitä salonkikelpoisen, sitä ei tarvitse enää piilottaa. Corrosafen kaappien vakiovärit ovat valkoinen tai musta.

Kätevät säilytyslokerikot

Lisävarusteena voi värin lisäksi valita teräksiset säilytyslokerikot. Lokerikko avautuu ensiksi painamalla ja sen jälkeen vetämällä. Magneetti pitää lokerikon kiinni. Pyörivällä asetelineellä varustettuun kaappiin tulee oveen sijoitettavan lokerikon lisäksi myös lokerikko sivuseinään vasemalle puolelle.

Pyörivä aseteline

Pyörivä aseteline tuo kaikki aseet käden ulottuville. Arvokkaat aseet eivät kolhiinnu, kun ne ovat kaikki saatavilla mukavasti telinettä pyöräyttämällä.

Elektroninen koodilukko tuo lisäturvaa ja käyttömukavuutta

Lisävarusteena kaikkiin kaappeihin saa elektronisen koodilukon. Koodilukko vapauttaa avainten turvallisen säilytyksen ongelmasta. tutustu koodilukkoon

Corrosafe-asekaapin murtautumistesti

Sisusta väreillä

Lisähinnasta voit valita yllä olevista kaappien muotiväreistä: turkoosi, vihreä, oranssi, tummanharmaa, punainen tai sininen.

Pidä kaikki kodin arvoesineet turvassa Corrosafe-turvakaapissa