Sertifioitu asekaappi

Poliisin vaatimukset täyttävä sertifioitu asekaappi

Vakinaisessa asunnossa ampuma-ase on säilytettävä sisäministeriön asetuksessa määritellyssä murtoturvallisessa ja lukitussa turvakaapissa, lukitussa paikassa tai muuten lukittuna siten, että ampuma-ase tai aseen osa ei ole helposti anastettavissa tai otettavissa luvattomasti käyttöön.

Enemmän kuin viisi tuliasetta on säilytettävä hyväksytyssä turvakaapissa, myös tehokkaat ilma-aseet. Siirtymäaika tulee täyteen vuonna 2020. Yksikin ERVA-ase eli erityisen vaarallinen ampuma-ase, vaatii hyväksytyn asekaapin.  

Valitsetko tähän tarkoitukseen ase- vai “vaatekaapin”? – Markkinoilla on kaappeja joihin murtautuja pääsee ammattimaisin välinein hetkessä sisään. Corrosafe-kaappiin murtautuminen kestää niin pitkään, että ammattimaisenkin murtautujan kärsivällisyys helposti loppuu ja hän  jättää todennäköisesti murtohomman kesken. Voit katsoa vertailun videolta. Corrosafe täyttää kaikki viranomaisten vaatimukset hyväksytystä asekaapista.

Corrosafe kaapissa voit säilyttää useita aseista, vaaralliset aseet mukaan lukien. Digitaalinen lukko takaa myös sen, etteivät avaimet vahingossa päädy vääriin käsiin. Erittäin murtovarma asekaappi toimii tietysti myös erinomaisesti tärkeiden asiakirjojen ja arvotavaroiden säilytyspaikkana. Mikäli kyseessä on yrityksen asiakirjat ja tavarat, kaappi on myös vero-vähennyskelpoinen.

Corrosafe-valikoima on monipuolinen aina pistoolikaapista aina 30 kiväärin isoon kaappiin. Lisäksi löytyy kuudentoista kiväärin kaappi pyörivällä asetelineellä. Silloin tällöin kaapin paikasta ja väristä voidaan käydä myös perheen sisäisiä neuvotteluita, jossa valttina on esimerkiksi laaja värivalikoima, kuten vihreä ja turkoosi. Katso loput verkkokaupasta! Valinta on varmalla pohjalla kun sen takana on koko perhe ja laki.

Tilaa asekaappi verkkokaupastamme ja toimitamme sen kotiovelle. Kaappia nostaessa kannattaa käyttää esim. nokkakärryä tai pyytää kaveria avuksi. 

Ostoskori
×

Hei!

Tervetuloa keskustelemaan Corrotechin asiantuntijoiden kanssa!

×