Asiakaspalvelu puhelin: +358 400 391 725, sähköposti: corrotech(at)corrotech.fi  
Slut i lager

CORROSAFE CS 16 R Roterande vapenställ

16 vapen

(roterande vapenställ)
Pris 1780 € (nyckellås)
1930 € (kodlås)
(inkl. moms och frakt till din dörr i markplan i Finland)

höjd 1700 mm | bredd 750 mm
djup 650 mm | vikt 225 kg

Vill du veta mera,eller köpa. Kontakta mig!

erkki.hurtig(at)corrotech.fi
tel 0922-12980  mob 070 381 2980

 

1 900,00€

Det var  kunderna som kom med iden, att vi skulle ta fram ett roterande vapenställ, där vapnen lätt hålls i god ordning. Det roterande vapenstället är ett klokt val, då du har flera skrymmande vapen t ex utrustade med kikarsikte. Mha en liten handrörelse är även det bakersta vapnet främst i vapenstället. Vapnen förvaras i god ordning, och man tar lätt ut dem utan att de gör repor i varandra. Vapenstället har utvecklats tillsammans med vapenägare och avdelningen för Industridesign på universitetet i Rovaniemi.  Kolla in videon.

Corrosafe- vapenskåpen uppfyller den krävande svenska standarden SS3492, och är ett tryggt val för förvaring av värdefulla vapen. Tack vare kamlåsningen är det mycket svårt att bända upp dörren från låssidan. På gångjärnssidan finns en plåtflik i dörren som går in bakom karmen. Det gör att dörren inte går upp fast man skulle skära bort gångjärnen. Skåpen uppfyller myndigheternas krav nu och i framtiden. I testvideon kan du se hur tuffa inbrytningsförsök ett skåp skall stå emot, för att bli godkänt i enlighet med standarden SS3492

Ett Corrosafe- vapenskåp, tillverkat i 4 mm stålplåt är även ett kassaskåp.  Även den lättaste modellen väger 125 kg. Väljer man ett vapenskåp med kodlås, så behöver man inte bekymra sig över var man skall förvara nycklarna.  På hyllplanet ovanför vapnen, samt i dörrboxarna kan du förvara små artiklar. En mjuk bottenmatta skyddar vapenkolvarna. Även hemmets och kontorets värdesaker förvaras säkert i ett Corrosafe-vapenskåp. Om man förvarar företagsdokument i skåpet, är förvärvet avdragsgillt vid beskattningen.

Garanti 5 år.

Förvarar man vapnen i ett Corrosafe- vapenskåp, får både ägaren och vapnen vara i fred.