Asiakaspalvelu puhelin: +358 400 391 725, sähköposti: corrotech(at)corrotech.fi

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla osoitteesta corrotech.fi tai puhelimella 0400 391 725. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin ja pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköpostiviesteihin yhden arkipäivän kuluessa.

TOIMITUSTAVAT

Toimituksissa käytämme yhteistyökumppaninamme Postia. Kaikkien corrotech.fi -verkkokaupasta tilattavien tuotteiden toimituskulut ovat maksuttomia.

Toimitamme maksuttomasti vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

MAKSUTAVAT

Paytrail
Palveluntarjoajan ja asiakkaan välille muodostuu sitova sopimus asiakkaan maksaessa valitsemansa tuotteen. Maksun suorittamisen jälkeen tulee siirtyä takaisin palveluntarjoajan sivuille, jotta tuotteen tilaus/sopimus saadaan vahvistettua. Tuote on voimassa ainoastaan lomakkeeseen merkittynä ajankohtana.
Nettikaupassamme maksetaan Paytrail Oy:n tuottaman maksupalvelu kautta, jolloin maksu onnistuu kaikkien pankkien maksutunnuksilla.

Corrotech-kertaluotto
Corrotech- kertaluoton kk-erä on 50€, luottoaika riippuu luoton määrästä . Esimerkiksi 1000€ luoton maksuaika on 24 kk:tta, kokonaisluottohinta 1185 € ja todellinen vuosikorko 18,41 %.

Voit tehdä tilauksen ensin verkkokaupaustamme, jonka jälkeen tilausvahvistussivulla voit jättää luottohakemuksen. Otamme yhteyttä, kun hakemus on hyväksytty ja lähetämme asekaapin.

Epäselvissä tapauksissa, ota yhteyttä: Erkki Hurtig, erkki.hurtig(at)corrotech.fi tai soita: puhelin +358 400 391 725

PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun. Tuotteilla on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja uutta vastaavassa kunnossa.

TAKUU

Asekaapeissamme on 5 vuoden takuu.

HENKILÖREKISTERI

Tämä on tietosuojalain mukainen tietosuojaseloste, missä kerrotaan Corrotech.fi asiakasrekisterin hallinnasta ja sen käytöstä. Asiakasrekisteri on Corrotech.fi:n omaisuutta eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Rekisterinpitäjä
Corrotech Oy

Tietojenkäsittely
Asiakasrekisteriä käyttää ainoastaan Corrotech.fi:n työntekijät asiakkuuksien hoitamiseen. Kerättävät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi asiakasrekisteriin voidaan tallentaa tarkentavia tietoja, jotka parantavat asiakkuuden hoitoa ja hallintaa, kuten ostohistoria. Kaikki rekisteriä käyttävät henkilöt on koulutettu rekisterin käyttöön, ja he kirjautuvat hallintaohjelmaan käyttäjänimellä ja salasanalla. Corrotech.fi- sivuston ostoskori ja maksutapahtumat ovat SSL-suojattuja (mm. pankkien ja muiden rahoituslaitosten käyttämä korkea suojaustaso).

Tietojen luovuttaminen
Corrotech.fi ei luovuta asiakasrekisteriä kolmansille osapuolille satunnaisesti eikä säännöllisesti.

Tietojen tarkastus, korjaus ja käytön rajoittaminen
Jokainen asiakas voi lähettää postitse rekisteriotepyynnnön, jonka liitteenä tulee olla kuvallinen henkilötodistus. Sähköpostilla ja puhelimitse voidaan korjata rekisterissä olevia tietoja tai rajoittaa niiden käyttöä.