Asiakaspalvelu puhelin: +358 400 391 725, sähköposti: corrotech(at)corrotech.fi

Poliisin hyväksymä asekaappi

Aselain vaatimukset täyttävä asekaappi

Kun sinulla on enemmän kuin viisi asetta, lain mukaan ne täytyy säilyttää hyväksytyssä asekaapissa. Corrosafe-asekaapit on sertifioitu ruotsalaisen normin SSF3492 mukaan. Poliisihallitus on 13.4.2018 antanut lausunnon (POL-2017-51406), jolla se hyväksyy kyseisen normiluokan asekaapit.

Ruotsalaisen testauslaitoksen, RISEN, lausunnon mukaan normin SSF-3492 vaatimukset ovat huomattavasti kovemmat kuin mitä asetuksessa olevan minimivaatimuksen standardin EN14450 S1.

Tullakseen sertifioiduksi asekaapin on suoriuduttava rajusta murtautumistestistä. Tutustu rajuun murtautumistestivideoon:

PS. Olemme tehneet videon, mistä näkyy kuinka murtautuminen EN14450 S1 tasoiseen turvakaappiin vie vain noin 2 minuuttia SSF3492 normin mukaisessa  murtotestissä. SSF3492 normin mukaan turvakaapin pitää kestää ko testiä 10 minuuttia tullakseen hyväksytyksi. Katso video tästä.

Pyörivä aseteline pitää aseesi järjestyksessä

Pyörivä aseteline pitää aseesi järjestyksessä

Pyörivässä asekaapissa ei ole koskaan takimmaista asetta. Tutustu pyörivään asekaappiin tästä.

Vähennyskelpoinen yrityksen verotuksessa!

Corrosafe-turvakaappi on myös kassakaappi

Corrosafe-turvakaappi on myös kassakaappi. Pieninkin painaa 125 kg. Avainten säilyttämisestä, tai joutumisesta vääriin käsiin ei tarvitse huolehtia kun valitset koodilukollisen mallin. Pientavarat ja panokset saa säilytettyä ylähyllyllä sekä ovessa olevissa säilytyslokeroissa. Pohjassa on pehmuste joka suojaa aseiden periä naarmuuntumiselta. Corrosafe-turvakaappi on luotettava säilö myös muille kodin ja toimiston arvotavaroille. Mikäli kaapissa säilytetään esimerkiksi yrityksen asiakirjoja, on hankinta yrityksen verotuksessa vähennyskelpoinen.

Corrosafe-asekaappi netistä

Lisätilaa antava aseteline

Pyörivä aseteline on hyvä valinta kun sinulla on useampi tilaavievä ase, esimerkiksi kiikarilla varustettuja. Siinä takimmainenkin ase on käden käänteessä etummaisena. Aseet säilyvät hyvässä järjestyksessä, ja saat ne helposti ulos kolhiintumatta. Aseteline on kehitetty yhteistyössä metsästäjien ja Lapin yliopiston teollisen muotoilun osaston kanssa.