Asiakaspalvelu puhelin: +358 400 391 725, sähköposti: corrotech(at)corrotech.fi

Turvallinen ja luotettava

Corrosafe-asekaappi

Corrosafe-asekaapin hankinta on hyvä ratkaisu tämän päivän, ja myös tulevaisuuden vaatimusten ja turvallisen aseiden säilyttämisen varalle. Tutustu rajuun murtautumistestivideoon:

EN14450 S1 -tasoinen turvakaappi

Toisella videolla näkyy kuinka murtautuminen EN14450 S1 tasoiseen turvakaappiin vie vain noin 2 minuuttia SFS5870 standardin mukaisessa murtotestissä. SFS 5870 standardin mukaan turvakaapin pitää kestää ko testiä 10 minuuttia tullakseen hyväksytyksi.

Vähennyskelpoinen yrityksen verotuksessa!

Corrosafe-asekaappi on myös kassakaappi

Corrosafe- asekaappi on myös kassakaappi. Pieninkin painaa 125 kg. Avainten säilyttämisestä, tai joutumisesta vääriin käsiin ei tarvitse huolehtia kun valitset koodilukollisen mallin. Pientavarat ja panokset saa säilytettyä ylähyllyllä sekä ovessa olevissa säilytyslokeroissa. Pohjassa on pehmuste joka suojaa aseiden periä naarmuuntumiselta. Corrosafe-asekaappi on luotettava säilö myös muille kodin ja toimiston arvotavaroille. Mikäli kaapissa säilytetään esimerkiksi yrityksen asiakirjoja, on hankinta yrityksen verotuksessa vähennyskelpoinen.

Lisätilaa antava

Pyörivä aseteline on hyvä valinta kun sinulla on useampi tilaavievä ase, esimerkiksi kiikarilla varustettuja. Siinä takimmainenkin ase on käden käänteessä etummaisena. Aseet säilyvät hyvässä järjestyksessä, ja saat ne helposti ulos kolhiintumatta. Aseteline on kehitetty yhteistyössä metsästäjien ja Lapin yliopiston teollisen muotoilun osaston kanssa.